Verkiezingsprogramma in braille en gebarentaal!

image2woensdag 28 februari 2018 13:47

Iedereen telt mee in Krimpen en iedereen moet mee kunnen doen! Dat menen we echt en daar maken we werk van! Daarom is een samenvatting van ons verkiezingsprogramma in braille beschikbaar. En waar we ook heel blij mee zijn is de beschikbaarheid in gebarentaal. In deze video kunnen ook onze dove en slechthorende mede-inwoners zich laten informeren over dat wat de ChristenUnie graag wil voor Krimpen aan den IJssel. Waardevol Krimpen aan den IJssel betekent voor ons ook echt dat iedereen waardevol is!
Belangstelling voor de braille versie? Laat het ons weten en wij bezorgen deze zo snel mogelijk.

Toelichting:
2 februari 2017 nam de gemeenteraad een motie aan die we als ChristenUnie hadden ingediend. In deze motie riepen we het college op om echt werk te maken van het VN-verdrag voor gehandicapten. Aanleiding was een vergeten lift bij de bouw van de hooischuur. Door vooraf hier al rekening mee te houden hadden we kosten bespaard. Wat nog belangrijker is ook deze inwoners tellen mee. We luisteren graag naar wat zij nodig hebben om mee te kunnen doen.
Zo voorkomen we ook heel pijnlijke situaties...een speeltuin die niet bereikbaar is voor een vader in een rolstoel, een gezondheidscentrum zonder geleidelijnen. Wat betreft de ChristenUnie behoort dat echt tot het verleden!

« Terug