Aftreden Jeannette Bregman -van Sorge

J.Bregman 1.jpgzaterdag 12 januari 2019 15:01

Het Bestuur heeft kennis genomen van het besluit van haar raadslid, Jeannette Bregman-van Sorge, om haar zetel ter beschikking te stellen en af te treden. Hieronder treft u haar verklaring aan. Wij danken haar voor haar inspanningen om het geluid van de ChristenUnie in de Krimpense politiek te laten klinken.

Mededeling

Vandaag heb ik vanuit persoonlijke overwegingen besloten te stoppen als raadslid van de ChristenUnie Krimpen aan den IJssel en mijn zetel ter beschikking te stellen. Met hart en ziel heb ik me ingezet voor de Krimpense samenleving. Geïnspireerd door het gedachtegoed van de Christenunie, met oog voor iedereen en in samenwerking met anderen. Daarom wil ik iedereen bedanken die dit voor mij mogelijk maakte. In het bijzonder dank ik de kiezer voor het in mij gestelde vertrouwen.

Jeannette Bregman -van Sorge

Zoals u van het Bestuur mag verwachten, zullen wij op zoek gaan naar een oplossing voor de nu ontstane situatie. Uiteraard zullen wij u direct informeren wanneer wij nieuwe informatie beschikbaar hebben. Voor dringende vragen verzoeken wij u alleen te communiceren met onze voorzitter, Roland Amoureus. roland.amoureus@gmail.com / 06-51278245

Met vriendelijke groet,

Roland Amoureus

Namens het Afdelingsbestuur ChristenUnie Krimpen aan den IJssel

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
J.Bregman 1.jpg51,7 kBimage/jpegdownload

« Terug

Reacties op 'Aftreden Jeannette Bregman -van Sorge'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.