ChristenUnie dient motie in voor permanente huisvesting Crimpen-Inn en Jeugdnatuurwacht

Crimpen Inn - JNW.pngdonderdag 02 december 2021 22:00

Gezamenlijk met Stem van Krimpen, Krimpens Belang en de SGP heeft de ChristenUnie in de raadsvergadering van 2 December een motie ingediend voor permanente huisvesting van Crimpen-Inn en de Jeugdnatuurwacht.

Na de sloop van het Onderdak in 2019 hebben deze organisaties een tijdelijke huisvesting gekregen aan de Ouverturelaan. Beide organisaties zijn door de gemeente geïnformeerd dat ze deze locaties op termijn moeten verlaten. Ondanks diverse inspanningen van de gemeente zijn er geen geschikte alternatieven aangedragen. De destijds verantwoordelijke portefeuillehouder heeft toegezegd om te zorgen voor geschikte huisvesting voor alle partijen uit het onderdak en dit lijkt niet te gaan lukken voor deze twee organisaties.

Uit gesprekken die de ChristenUnie gehad heeft met beide organisaties blijkt dat ze zeer tevreden zijn met het huidige onderkomen en daarin zelfs willen investeren om zo in de toekomst hun activiteiten te blijven uitvoeren.

Omdat er nog geen duidelijkheid is voor beide organisaties roept de ChristenUnie, mede namens Stem van Krimpen en de SGP, de gemeente op om de mogelijkheden te onderzoeken voor het wijzigen van het bestemmingsplan. Door de wijziging van het bestemmingsplan kunnen de organisaties permanent op de huidige locatie de activiteiten voortzetten.

Lees hier de aangenomen motie

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie dient motie in voor permanente huisvesting Crimpen-Inn en Jeugdnatuurwacht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.